Hellenic Underwater Times  

Go Back   Hellenic Underwater Times > Η διαδικτυακή κοινότητα του οργανισμού Hellenic Underwater Times > Προτάσεις για καταδύσεις των μελών του Hellenic Underwater Times

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-06-2008, 10:00 AM
Renos's Avatar
Renos Renos is offline
Ιδρυτής Hellenic Underwater Times

Renos is a jewel in the roughRenos is a jewel in the roughRenos is a jewel in the rough
Default Κατάδυση στο Υδροπλάνο-Πόρτο Χέλι 12/7

Από καιρό σκεφτόμουν να οργανώσουμε μία ημερήσια εκδρομή σε προορισμό που να διαφέρει λίγο από τους γνωστούς.

Επειδή ο χρόνος σχεδόν σε όλους από μας είναι περιορισμένος, ο σκοπός είναι να βρούμε μέρη στα οποία να μπορούμε να πάμε με τα αυτοκίνητα μας μέσα σε μία μέρα και να επιστρέψουμε (έστω και εάν ταλαιπωρηθούμε λιγάκι) αλλά να έχουμε δει κάτι το διαφορετικό.

Ψάχνοντας στο Internet στις σελίδες των καταδυτικών βρήκα έναν προορισμό που μπορεί σε μερικούς να είναι γνωστός. Εγώ πάντως δεν τον έχω επισκεφτεί (τουλάχιστον καταδυτικά).

Στο Πόρτο Χέλι έχω περάσει πολλά χρόνια πιτσιρικάς αλλά ποτέ δεν καταδύθηκα οπότε είπα να το δοκιμάσω για την άλλη εβδομάδα.

Επίσης θέλησα να δω από κοντά αυτό το υδροπλάνο που μου είχε περιγράψει αρκετές φορές ο Μπάμπης στην ‘Οστρια.

Έτσι λοιπόν επικοινώνησα με το καταδυτικό του Γιάννη Αλεξάκη, (Porto Heli Scuba Club) και η ημερομηνία κλείστηκε για την άλλο Σάββατο 21 Ιουνίου. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ)

Αναφορικά με το μέρος που θα καταδυθούμε και σύμφωνα με το site των παιδιών πρόκειται για ένα υδροπλάνο piaggio που βρίσκεται σε βάθος 17-18 μέτρων.

Οπότε αν μας το επιτρέψει ο καιρός πάμε να το δούμε. Από την άλλη άμα ο καιρός μας τα χαλάσει είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά δεν θα μας αφήσουν έτσι.

Σχετικά με το πρόγραμμα θα πρότεινα η αναχώρηση να γίνει νωρίς (κατά τις 6 το πρωί) με σημείο συνάντησης τα διόδια της Ελευσίνας έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε το πρωί για το ταξίδι και να φτάσουμε σχετικά νωρίς στο καταδυτικό χωρίς να μας πιέζει ο χρόνος για την κατάδυση.

Το Σάββατο βολεύει από πλευράς επιστροφής μιας και κανείς δεν θέλει να μπλέξει στην επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου, απόγευμα Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σίγουρα μετά το πέρας της κατάδυσης όλο και κάτι θα βρούμε για να σταματήσουμε για να κάνουμε και την γνωστή αποσυμπίεση. Λογικά εάν δεν γνωρίζει κάποιος από την παρέα θα μπορούν να μας προτείνουν τα παιδιά από το καταδυτικό κάποιο μέρος.

Το κόστος για την κατάδυση είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνεται και η φιάλη

Όσοι ενδιαφέρεστε να πάμε μαζί απλά γράφετε το όνομα σας στην λίστα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

-----------------------
1) Ρένος
2) NVRD
3) MPAMPIS
4)
5)
6)...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules